Basis

50 / One Time
 • Dutch Website SEO Audit
 • Site-audit en foutcontrole
 • Ranking factoren controleren
 • Aangepast rapport
 • Concurrentieanalyse
 • Levertijd 7 dagen

Standaard

85 / One Time
 • Dutch Website SEO Audit
 • Zoekwoordonderzoek
 • Metatags bijwerken
 • Backlinks rapport
 • Trefwoorden rangschikken voor site
 • Levertijd 9 dagen

Premie

190 / One Time
 • Dutch Website SEO Audit
 • Trefwoorden rangschikken
 • Backlinksrapport voor topconcurrenten
 • Optimalisatie op locatie
 • Levertijd 12 dagen.

We bieden u een complete SEO-campagne voor de volledige website en een technische Dutch Website SEO Audit voor uw website die u helpen uw positie op Google, Bing en Yahoo! Zoekmachine optimalisatie bureau van de afgelopen 10 jaar. Ik ben gespecialiseerd in Off Page en On Page zoekmachineoptimalisatie en heb met succes samengewerkt met klanten over de hele wereld.We bouwen elke link met behulp van de white hat-methode volgens de richtlijnen van Google. Ik gebruik nooit black hat-technieken of automatische gereedschappen. bureau voor zoekmachine optimalisatie bureau ken de regel van het gebruik van de nieuwste Google Panda en Penguin die worden gebruikt op witte hoed S E O.

zoekmachine optimalisatie bureau is volledig afhankelijk van websitediensten en de bijbehorende trefwoorden. Over het algemeen duurt het optimaliseren van zoekmachines ongeveer. 5 tot 6 maanden om op de eerste pagina te komen. Maar het hangt volledig af van trefwoorden en zijn competities.

Waarom u een site-audit nodig heeft.

Een site Dutch Website SEO Audit wordt uitgevoerd om een ​​breed scala aan websiteproblemen te identificeren. Het bepaalt of uw website volledig is geoptimaliseerd voor zoekmachineverkeer, kapotte bestanden of links bevat, snel laadt, gebruiksvriendelijk is en eersteklas inhoud bevat.

zoekmachine optimalisatie bureau- audits zijn belangrijk, want ook al genereert uw site nog steeds bezoekers, u wilt er zeker van zijn dat deze zijn volledige potentieel bereikt. Als u deze problemen niet aanpakt, kan dit een plateau of zelfs een afname van het verkeer of een afname van het aantal conversies betekenen.

SEO is een continue inspanning waarbij uw website consequent wordt gecontroleerd en geoptimaliseerd. Voeg regelmatige siteaudits toe aan uw proces om ervoor te zorgen dat uw site (of de site van uw klant) altijd is opgezet voor SEO-succes.

Hoe voer je een site-audit uit?

Het uitvoeren van een handmatige locatie-audit is veel werk. Zelfs voor doorgewinterde SEO-professionals is het uitvoeren van een site-audit geen sinecure - vooral voor oudere, grotere websites. Wanneer u duizenden, tienduizenden of honderdduizenden pagina's en bronnen op een website bezoekt, wordt een audittool absoluut noodzakelijk, hoewel er nog steeds een handmatig element moet bestaan ​​voor een effectieve audit.

Hèt zoekmachine optimalisatie bureau dat je laat Heersen in Google en Bing.

Technische problemen en het probleem van het niet rangschikken van uw inhoud op Google zijn veelvoorkomende problemen van elke website. Ik zal u het handgemaakte auditrapport van technische problemen en zoekmachine optimalisatie bureau lost ze op voor top ranking.

Screaming Frog-crawler is een geweldige tool die een compleet rapport kan bieden van alle externe en interne links, 404-fouten, 301/302, canonieke tags, Robots.txt en nog veel meer op uw website. Ik zal de schreeuwende kikker gebruiken om het volledige auditrapport van uw website te leveren.

Waarom het belangrijk is zoekmachine optimalisatie bureau?

Krijgt uw website rangschikkingsproblemen op zoekmachines? Zo ja, dan moet u via het Dutch Website SEO Audit Report weten wat er mis is met de site. We maken een compleet Nederlands Website SEO Audit Rapport met alle "fouten" en "te verbeteren" punten. Alle punten in het auditrapport zullen kort worden toegelicht voor een beter begrip. Oplossingen / aanbevelingen voor de "fouten" en "te verbeteren" punten zullen ook worden verstrekt.

zoekmachine optimalisatie bureau Audit Report zal punten bevatten over Off-Page SEO, On-Page SEO, Technische SEO van uw site. Wij ondersteunen HTML, Wix websites, Wordpress, Shopify, Weebly, Squarespace en Godaddy sites.

Tijdens mijn SEO-analyse kijk ik naar uw website, zoek naar mogelijke problemen die ervoor zorgen dat uw website niet scoort. Ik zal je vertellen waarom er een probleem is en oplossingen aandragen.

 Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Zoekmachine optimalisatie bureau SEO-controlelijst.

Aangezien u ervan overtuigd bent dat een SEO-beoordeling een absolute noodzaak is voor elke site, hoe zit het dan met kijken hoe u uw eigen SEO-beoordeling voor uw site kunt spelen.

In de nasleep van het doornemen van praktisch alle toegankelijke artikelen over de beste manier om een ​​site te beoordelen met SEO en het testen van verschillende beoordelingsapparatuur, heb ik verschillende vorderingen gemaakt die alles omvatten wat u nodig hebt om de SEO-status van uw site te beoordelen. Onze SEO-beoordelingsagenda is klaar en bevat alles wat u nodig heeft om een ​​handmatige SEO-beoordeling uit te voeren.

Onze Dutch Website SEO Audit kijkt naar, maar is niet beperkt tot:

Furthermore, sites can manage these responsibilities better, quicker, and more proficiently than any other time through site review administrations. A site review performed by specialists causes you reveal your site's possible capacities.

 1. Domeinanalyse, interne siteproblemen
 2. Mogelijke technische en codeproblemen
 3. META-problemen (fouten in paginatitels en beschrijvingen)
 4. Controleer verbroken koppelingen
 5. Mobiele optimalisatie
 6. Foto analyse
 7. Site laadtest
 8. Inhoudsanalyse
 9. Veiligheid
 10. Branding

 Wat doet een website-audit?

 Controleer de uitvoering van uw site

Site-uitvoering is essentieel voor een effectieve site. Sites die er eeuwig aan doen om gasten in de war te brengen, zodat ze op zoek gaan naar snellere andere opties. Zelfs een daling van één seconde in de laadtijd van pagina's kan uw bedrijf een enorm aantal dollars en een daling van de ranglijst kosten.

Volgens één verkenning bezoekt 79% van de webklanten online retailers die superieur en gebruiksvriendelijk inzicht bieden. Evenzo verlaat 40% een site die niet binnen 3 seconden kan worden gestapeld. Ook zal 44% van de online klanten hun reisgenoten informeren over een vreselijke winkelervaring.

 Zoekmachine Optimalisatie Bureau

Wat betekent het om een ​​website te auditen?

Een website-audit is een onderzoek van de algehele prestaties van uw site voordat u verder gaat met zoekmachineoptimalisatie (SEO) of herontwerp van de website.

Een gedetailleerde website-evaluatie zal u helpen begrijpen:

 1. waarom uw site niet genoeg verkeer genereert
 2. waarom uw verkoop- en conversiepercentages niet verbeteren
 3. wat verwart uw bezoekers
 4. welke technische problemen er zijn

Het opsporen van dergelijke problemen is natuurlijk slechts een deel van de strijd. Het tweede deel omvat het repareren ervan.Als u geen technische ervaring heeft, kunt u overwegen om professionele hulp te krijgen van uw IT-afdeling of een uitbestede partij.

Waarom zijn dutchseo belangrijk.

zoekmachine optimalisatie bureau doet ook concurrentieanalyse (alleen voor standaard en premium service). Deze analyse helpt u om uw website-analyse te vergelijken met die van uw concurrenten en u kunt uw website-ranking verbeteren. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft. Wees gerust, ik zal mijn uiterste best doen. Uw tevredenheid zal mijn prioriteit zijn. Ik kijk er naar uit om met je te werken. Dank je.